suke ati aku la nak update ke x.

Friday, 13 May 2005

my UTP status

akhirnya, dapat jugak jawapan ari tu nye interview kat tronoh.

YESSSS!!!

berjaye gak akhirnye. dapat study E&E engineering kat UTP, siap scholarship lg.
tp, bpk aku suruh aku amik medic kat uia. dah confirm pon bleh dapat.
ni yg buat aku dlm dilemma ni. antara cita2, keluarga dan mase depan.

klu nak tgk kan, engineer skang dah ramai menganggur. kecuali klu kerajaan mengambil langkah drastik, semakin engineering degree holder akan menganggur. teringat plak kat sokkabar ade bgtau, ade sorg industrial mekanikel engineer degree holder ni, keje kat kedai makan bapak dier je.

p/s: korang agak2 mne lg baik, doktor ke, engineer?

2 comments:

freedomofmind said...

congrats la yer sbb dpt utp tuh...smoge ko berjayer....chiow!~

[mybrainexploded.blogspot.com]

rina_besh said...

akum..congrate r
amik e&e ek? course yg saye mintak r..saje nak kasik can kt awk..hehehe..
ade sorg member name marziah..dpt sme ngan awk..die besh..member r ngan die..
amik engineer r..family sye pun sruh amik dr...sye minat gak but rse xbleh bwk..
yg penting skarang..kite pilih ape yg kite rase yg kite akan success..minat boleh dipupuk (my principal said 2 me)
so..if awk rse..dr tu kacang putih jek..amik je r..lame2 awk akan minat n minat tu akan jd tggungjwb..hehe
okeyh r..pilih r btol2..diz ur life not ur parents life..diorg juz nk awk bejaye..if awk bejaye walaupun juz jadik sorg guru..diorg akan rase gembire..
byknye aku bebel
hekehke..okey r..cya..n gudluck again..keyh..cau.

Iklan Je...