suke ati aku la nak update ke x.

Friday, 1 April 2005

kecenderungan

aku tengok ade p'bezaan ngan blogger baru ngan lama, muda ngan tua.
kalau ayat 2 pendek2 je (straight to the point), maknanye blogger muda (15-28 thn).
kalau ayat panjang, meleret, maknanye blogger tua (>31 thn).
kalau ayat berterabur, blogger baru (baru je nak kenal weblog)
kalau ayat elok je, bahase maintain, consisten, blogger lame (biase r tu, dah pengalaman)

kalau nak kate aku ni kategori blogger baru ngan muda. kira aku ni kengkadang terkedu gak tengok org lainnye weblog.

1 comment:

tok rempit said...

wkdin lebih melihat dari kematangan di banding dengan usia.. terkadang yang muda juga lebih termatang dari yg tua... :D

Iklan Je...