suke ati aku la nak update ke x.

Thursday, 28 July 2005

Lately, there are reader’s complaints that my blog should not be in 100% in English because she or he can’t read my blog. Well, actually I hate to mix English words with other languages. It’s not that I’m that rigid. I can be flexible too. But the wording just doesn’t fits with each other. If I write blog in Malay, I will write it 100%-ly Malay. Indeed, it’s very easy to me to write Malay blog.
Formal Malay
Menulis sebuah blog merupakan antara perkara yang termudah dalam berinternet. Blog diwujudkan (coined) dari perkataan inggeris, web dan log. Blog merupakan salah satu medium untuk pengguna internet mengekpressikan dirinya dan ideanya.

Informal malay
Tulih blog ni mmg sng. Cuma sit-back, fikir dua-tige minit, pastu post je ape kat kapla hotak tu kat dalam blog.blog gak tak tehad kepada aktiviti harian ngan idea saje, malah nak campak ape2 pon bleh.

Rojak language
Well, I love to write blog. It give me ‘kebebasan’ to write anything that I ‘terfikir’ in my mind. Also, blog give me flexibility to ‘mencampak’ everything that I want to show to other people

The main point I want to show here is that I want to make my blog universal. To make my blog universal, I have to write my blog in English. Well, for blog newbie’s around the world, they can learn what to do with blog by reading my blog and other blogs too.

4 comments:

rina_Besh said...

isk..sape she tu? sape she tu?(wat2 bodo)hehe

Putera Bemi said...

aik? takkan terase kot. tau xpe, tempe jgn, taugeh kurang.

i-nie said...

hu3. gle a kao. tensen aku. sejak ble lagi maju dr akak sendrik, tp takpe, aku redha je. ha3

Putera Bemi said...

mmhhh, nampak je cam gempak. tp sebnarnye xde la ape sgt.

Iklan Je...