suke ati aku la nak update ke x.

Friday, 22 July 2005

Most busiest day, and my timetable

The English timetable has out on Tuesday night, but the name grouping didn’t come out yet till yesterday. My English classes are at Monday, 8 to 10, Tuesday, 5 to 7, Wednesday, 8 to 10, and Thursday, 5 to 7.
So, my busiest day is Wednesday, and my earliest class is Biology class at 7 on Tuesday
So basicly,
Time-Day070008000900100011001200130014001500160017001800
Monday English Arabic 
TuesdayBiology Mathematic English
Wednesday EnglishArabic Mathematic 
Thursday MathematicBiology English
Friday Arabic 

*p/s to riena: weh, ko xpnah bagitau pon batch ko ade 18 kelas. terkejut aku bile bdak jasin citer yang batch korang ade >400 orang. pastu yang straight A je dah >100 orang, patut la hari anugerah maktab ko panggil bdak straight A je.Aku knal Khairi, Afif, Anuar, Fakhrul, Faiz, Aizura ngan Fahmi LDP. yang 5 name terakhir tu aku knal pasal dorang masuk cekak hanafi. tak tau la kalau ade lagi yang aku tak knal. lagi satu, ko waktu F5 klass ape?*

7 comments:

rina_Besh said...

hehhe...fakhrul klas aku..aku klas 6..hehehe..

Putera Bemi said...

ooo klas enam. hmmm, aku ade knal lagi 2 bdak, amalina ngan faiz. amalina tu klu tak silap aku klass 12, faiz lak klass 16. btol tak?

rina_Besh said...

ntah..xku ketahui..kuikui..oo..faiz nyamuk ek..hehe..amalina..dak mrsm kk gak time f1-3..

Putera Bemi said...

huhu, amalina tu..., pakwe dier, besh fren aku. bdak jasin yg paling rapat skali ngan aku. yg lain tu, aku tgh carik keserasian

apis said...

pakwe amalina dah semesinyer nuar 'af4' kan?? muahaha!~ siot jek kaco bdk homeroom aku..huhu

Putera Bemi said...

ye btol! sape lagi kalau bukan nuar

Apis said...

weih, kalo ko jumper khai, ko panggil dier 'tokan'...jgn tanyer aku knaper... kalo dier buat2 x phm ckp aku yg bgtau..muahaha!~

Iklan Je...